Tosuncuk'un aklı tavuklarda değil, kediciklerde!

Çiftlik Bank'ın firar eden CEO'su Mehmet Aydın'ın yıllar önce başka bir isimle açtığı sosyal medya hesabından Adnan Oktar'ı takip ettiği ortaya çıktı.

Kurduğu sistemle 2 milyar liralık vurgun yapıp arkasında 78 bin mağdur bırakarak sırra kadem basan Aydın'ın Çiftlik Bank'ı kurmadan önce kendisini Eren Çakar olarak tanıtıp bu isimle sosyal medya hesapları açtığı ortaya çıktı. Eren Çakar ismiyle Twitter ve Instagram'da hesaplar açan Aydın'ın takip ettikleri arasında Adnan Oktar ve 'kedicik'lerinin bulunması dikkat çekti.

EREN ÇAKAR İSMİYLE HESAP AÇMIŞ

Aydın'ın Çiftlik Bank'ı kurmadan önce çalıştığı iş yerlerinde de kendisini Eren Çakar olarak tanıttığı ortaya çıktı. Mehmet Aydın'ın Eren Çakar hesabından attığı "Bizde sevgi ekmek, saygı bir bardak su. Su olmadan ekmek boğazdan hiç geçmiyor doğrusu", "İçimde tuttuğum şu aşkı geçince sola dönün, ben oradayım" tweet'leri yüzlerce kişi tarafından beğeni almış.

İşte Mehmet Aydın'ın Twitter hesabı:

tosun-un-kedicik-meraki-2-10703337_o

tosun-un-merakina-bak-sahte-hesap-acip-10703337_9949_m

tosun-un-kedicik-meraki-4-10703337_o

Tosuncuk'un aklı tavuklarda değil, kediciklerde! ile ilgili etiketler Çiftlik Bank CEO Kedicik mehmet aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.