'Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın Türkiye’ye getirildi

Çiftlik Bank davasının sanığı olan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın Uruguay'da tutuklu bulunan ağabeyi Fatih Aydın Türkiye’ye getirildi. Aydın'ı taşıyan uçak İstanbul Havalimanı'na indi.

Geçtiğimiz Temmuz ayında Uruguay’da gözaltına alınarak tutuklanan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın ağabeyi Fatih Aydın’ın Türkiye’ye iadesi için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, suçluların iadesi talebinde bulunarak Türk adli makamlarına teslim edilmesini istemişti.

'Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın Türkiye’ye getirildi

Bu kapsamda yapılan görüşmeler sonrası Türkiye’ye iadesi gerçekleştirilen Fatih Aydın, akşam saatlerinde Türkiye’ye getirildi. Çiftlik Bank’ın iki numaralı ismi olarak anılan Fatih Aydın’ı taşıyan uçak, Brezilya’nın Sao Paulo şehrinden havalanmasının ardından saat 18.30 sıralarında İstanbul Havalimanı’na ulaştı.

'Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın Türkiye’ye getirildi - Resim : 2

İnişin akabinde park pozisyonuna ulaşmasının ardından uçağa gelen polis ekipleri, Fatih Aydın’ı teslim alarak uçak altındaki araca bindirdikten sonra gerekli işlemler için İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğüne götürüldü.

SORGUSUNA YARIN BAŞLANACAK

Aydın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde 4 gün süreyle gözaltında tutulacak. Aydın’ın bu geceyi dinlenerek geçirmesi ve sorgusunun Çarşamba sabahı başlaması bekleniyor.

 

'Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın Türkiye’ye getirildi ile ilgili etiketler Çiftlik Bank Fatih Aydın mehmet aydın tosuncuk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.