Tosuncuk İstanbul'da böyle 'karşılandı'

Türkiye'yi sarsan dolandırıcılık olayı ile gündemde olan Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın Brezilya'da teslim olmasının ardından Türkiye'ye getirildi. Aydın'ın uçağının indiği İstanbul Havalimanı'nda ortaya çıkan bir görüntü ise görenleri güldürdü.

Çiftlik Bank'ın yurt dışında firari olan CEO'su Mehmet Aydın, Brezilya'da teslim olmasının ardından Türkiye'ye getirildi. Interpol tarafından Türk yetkililere teslim edilen 'Tosuncuk' lakaplı Aydın gözaltına alındı.

Geçtiğimiz günlerde yayınladığı videoda teslim olacağını açıklayan Aydın'ın Türkiye'ye gelişi gündemin en üst sıralarına çıktı. Öte yandan Aydın'ın geldiği uçağın indiği İstanbul Havalimanı'nda ortaya çıkan bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Havalimanında 3 kişinin 'Tosuncuk'u pankartlarla karşıladıkları görüldü. Hazırlanan pankartlarda ise "Hoşgeldin Mehmet Aydın", "Dedikodulara kulak asmadık" ve "Sana güveniyoruz Mehmedim" yazdığı görüldü.

'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ı karşılamaya gidenler ise sosyal medya fenomeni olan 'Röportaj Adam' adlı YouTube kanalı ve Instagram hesabını yönetenler oldu. Türkiye'de milyonlarca takipçisi olan Röportaj Adam, gündemdeki haberlere ilişki esprili paylaşımları ile biliniyor.

 

Tosuncuk İstanbul'da böyle 'karşılandı' ile ilgili etiketler İstanbul Havalimanı çiftlik ban röportaj adam karşılama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.