Torunuyla yürüyüşe çıkan dede yaşamını yitirdi!

Büyükçekmece'de torunuyla yürüyüşe çıkan dede, sağanak yağıştan korunmak için bir ağacın altına sığındı. 67 yaşındaki adam yıldırım isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi

Olay, Büyükçekmece Sahili’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Doğan Erişek(67) torunuyla sahile geldi. Sahilde dolaşırken bir anda bastıran sağanak yağıştan kaçmaya çalışan dede torun, ağaç altına sığındı. Ancak ağaca düşen yıldırım, yaşlı adamın ağır şekilde yaralanmasına neden oldu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Erişek’in hayatını kaybettiğini belirledi. Erişek’in cenazesi incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Talihsiz adamın torunu ise olayı yara alamadan atlattı.

Yaşanan olayı anlatan bir vatandaş, “Torunuyla birlikte adamcağız geziyormuş. Torun elinde olsa torunu da gidecek. Yıldırım düşünce adamın iç organları komple patlamış. Ambulans alıp götürmüş” dedi.

Yaşanan olayı anlatan kafe çalışanı ise ses duyduklarını kaydederek, “Biz burada çalışıyorduk. Birden gök gürültüsü şimşek duyduk. Arkamıza döndük baktık bir beyefendi torunu ile birlikteydi. Kız köşeye doğru kaçtı zaten” diye konuştu.

Torunuyla yürüyüşe çıkan dede yaşamını yitirdi! ile ilgili etiketler Büyükçekmece Yıldırım dede torun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.