Torunlarını akıntıdan kurtaran dede, boğularak hayatını kaybetti!

Ailesiyle Girit Adası’na tatile giden bir kişi, boğulma tehlikesi yaşayan torunlarını kurtarmak için girdiği denizde torunlarını kurtardıktan sonra boğuldu.

Ailesiyle birlikte İskoçya’dan, Yunanistan’ın Girit Adası’na giden 61 yaşındaki İskoç, Jonathan Smith, denizdeki 7 ve 10 yaşlarındaki torunlarının dalgalarla mücadele ettiği gördü.

TORUNLARINI KURTARAN DEDE KENDİNİ KURTARAMADI

Torunlarını kurtarmak için denize atlayan Smith, onları kurtardıktan sonra dalgalı denizde gözden kayboldu. Adanın kuzey bölgesinde yer alan Gouves plajında yaşanan olayda ekipler, Smith’in cansız bedenine ulaştı.

Jonathan Smith’in uzun yıllar Kuzey Lanarkshire Meclisi’nde görev aldığı ve geçtiğimiz yıl görevinden ayrılarak İngiliz Ulusal Sağlık Servisi’nde çalışmaya başladığı öğrenildi.

Olay yerinde bulunan ve Smith’i kurtarmaya çalışan bir kişi ise, "Onu kıyıya çekmek için çok uğraştık fakat akıntı çok güçlüydü, yapamadık" dedi.

TORUNLARININ KAHRAMANI OLARAK ÖLDÜ

Dedeleri tarafından kurtarılan iki çocuğun hafif yaralandığı öğrenilirken, torunlarının dedelerini ‘kahraman’ olarak nitelendirdikleri öğrenildi.

Torunlarını akıntıdan kurtaran dede, boğularak hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Yunanistan İngiliz tatil torun dede Girit boğuldu kahraman nhs jonathan smith
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.