Torrent, Arda Turan'dan intikam mı aldı?

Galatasaray'ın Adana Demirspor ile oynadığı mücadele ile futbol kariyerini noktalayan Arda Turan, son maçında kadroya alınmadı. Maç sonu Torrent Arda ile alakalı "Kondisyonu yetersiz" dedi.

Galatasaray'a dönüşü hayli sancılı olan Arda Turan'ın vedası da bir o kadar sıkıntılı oluyor... Adana Demirspor maçında son kez taraftarın önüne çıkmak ve Babel ile Feghouli gibi veda etmek isteyen Arda, Torrent tarafından kadroya alınmamıştı. Torrent bu kararını, "Kondisyonu yetersizdi" olarak açıklasa da altında 'intikam' amacı yattığı iddia edildi.

Hürriyet Spor Arena'dan Ali Naci Küçük'ün haberinde, Domenec Torrent'in, Arda Turan'ın Fatih Terim'le paylaştığı o fotoğrafı unutmadığı ve onun rövanşını aldığı yazıldı. Bu sezonun son iç saha maçı olan Adana Demirspor maçında dışarıda kalan Arda, futbola bırakmadan önce taraftara veda bile edemedi.

TERİM ISRAR ETTİ

Fatih Terim'in yoğun ısrarları sonucu yaklaşık 1 sene sonunda merhum başkan Mustafa Cengiz döneminde geri dönen Arda Turan, o dönem de yönetim ve taraftar tarafından kabul görmemişti. Yapılan anketlerde taraftarın yüzde 80'i Arda'nın dönüşünü istememiş; dönemin başkanı Mustafa Cengiz ise, "Kulüp değerlerimize uygun olmayan isimlerle çalışmayacağız. Bahsi geçen oyuncuyla ilgimiz yoktur" açıklamasını yapmıştı.

Fatih Terim ise Arda Turan'ın arkasında durmuş ve dönüşünü sağlamıştı.

Arda Galatasaray'a döndükten sonra Fatih Terim'in adeta yardımcısı gibi çalışmıştı. Ancak Terim'in Burak Elmas tarafından sürpriz şekilde gönderilmesi her şeyi değiştirdi.

TERİM İLE FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Terim'in yerine göreve getirilen Domenec Torrent'e nazire yaparcasına Fatih Terim'i ziyaret edip fotoğraf paylaşan Arda, Torrent'in tepkisini çekti.Torrent, Arda Turan'dan intikam mı aldı?

 İspanyol hoca açık bir tepki göstermese de uzun süre kadroya almadığı Arda ile arası açıldı. Son darbe ise Adana Demirspor maçında geldi. Taraftara veda etmek isteyen Arda, Torrent'ten kabul görmedi. Torrent, o Fatih Terim fotoğrafını unutmadı.

 BARCELONA MAÇINDA DA OYNAMADI

Ayrıca Arda, eski takımı Barcelona'ya karşı da iki maçta da kadroya alınmamıştı. Kamuoyu ise Arda'nın Barcelona maçında kadroda olması ve hatta Torrent'le basın toplantısına çıkması gerektiğini düşünmüştü.

 

Torrent, Arda Turan'dan intikam mı aldı? ile ilgili etiketler Arda Turan Fatih Terim Torrent
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.