Torpil ortaya çıkınca başkanın oğlu ağzını bozdu!

CHP'li Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un TORBEL A.Ş.’ye müdür yardımcısı olarak atadığı üniversite öğrencisi oğlu Efe Uygur, torpili eleştirenlere sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hakaret yağdırdı.

CHP'nin İzmir belediyelerinde peş peşe gelen torpil skandalları konuşulurken, ismi geçen Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur'un oğlu Efe Uygur, bir skandala daha imza attı.

TORPİLİ HAKARETLE SAVUNDU
Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur'un TORBEL A.Ş.'ye müdür yardımcısı olarak atadığı üniversite öğrencisi oğlu Efe Uygur, torpili eleştirenlere sosyal medyadan hakaret yağdırdı..

Torpil ortaya çıkınca başkanın oğlu ağzını bozdu!

Efe Uygur sosyal medyadan yaptığı, ''Allah'a şükür sizin gibi hırsız da değiliz, sizin gibi köpek de değiliz…'' paylaşımıyla, tepki gösteren vatandaşlara hakaret etti.

Torpil ortaya çıkınca başkanın oğlu ağzını bozdu! ile ilgili etiketler İzmir CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.