Toronto Raptors'tan Siakam'a 4 yıllık sözleşme!

NBA'de son şampiyon Toronto Raptors, tarihinin en başarılı sezonunu geçirdiği sezonda şampiyonluğa ulaşmasındaki en önemli oyuncularından Pascal Siakam ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

NBA'in son şampiyonu Toronto Raptors, geleceği merakla beklenen yıldız oyuncusu Pascal Siakam'la 4 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Son final MVP’si Kawhi Leonard’ın ayrılığı sonrası takımın lideri olması beklenen Kamerunlu forvet Pascal Siakam’ın çaylak kontratını sonrası takımla yeni bir sözleşme imzalayıp imzalamayacağı merak konusuydu.

25 yaşındaki oyuncu, takımıyla dört yıllık bir maksimum kontrat konusunda anlaşma sağladı. Siakam’ın yeni kontratı dört yıl için 130 milyon dolar değerinde.

Geçen sezon normal sezonda 80 maça çıkan Siakam, 16,9 sayı, 6,9 ribaund ve 3,1 asist ortalamaları yakalamış ve yılın en çok gelişim gösteren oyuncusu seçilmişti.

Siakam, playofflarda ise 24 maçta 19,0 sayı, 7,1 ribaund, 2,8 asist istatistikleri üretti.

Toronto Raptors'tan Siakam'a 4 yıllık sözleşme! ile ilgili etiketler NBA Toronto Raptors Sözleşme Pascal Siakam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.