Toronto Raptors - Golden State Warriors maçı ne zaman?

Toronto Raptors - Golden State Warriors maçı ne zaman? Dünyanın en büyük basketbol ligi NBA'de sezonun finali geldi çattı. Bu gece oynanacak ilk karşılaşmayla başlayacak olan seriyi izlemek isteyenlerse internette maç hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Toronto Raptors - Golden State Warriors maçı ne zaman, saat kaçta, NBA finali hangi kanalda gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Toronto Raptors - Golden State Warriors maçı ne zaman?

Toronto Raptors - Golden State Warriors maçı ne zaman? National Basketball Association (Ulusal Basketbol Birleşimi) yani kısa adıyla NBA'de final heyecanı yaşanıyor. Toronto Raptors ile Golden State Warriors arasında oynanacak final serisinin ilk maçı bu gece yarısı oynanacak. İnternette ise Toronto Raptors - Golden State Warriors maçı ne zaman, NBA finali hangi kanalda, saat kaçta gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Toronto Raptors - Golden State Warriors maçı ne zaman? İşte yanıtı...

TORONTO RAPTORS - GOLDEN STATE WARRİORS MAÇI NE ZAMAN?

Toronto Raptors ve Golden State Warriors arasında oynanacak olan NBA Final maçı, TSİ 30 Mayıs'ı 31 Mayıs Cuma gününe bağlayan gece 04.00'da S Sport ekranlarında olacak.

Yıldızlar sahnede

Seride Toronto Raptors'ın en büyük kozu hiç kuşkusuz Kawhi Leonard olacak. Yıldızlar topluluğu Golden State Warriors ise Curry ve Durant önderliğinde sezonu şampiyon tamamlamak için uğraş verecek.

İşte finalin takvimi

1. Maç | 31 Mayıs Cuma, (04:00) Golden State Warriors – Toronto Raptors
2. Maç | 3 Haziran Pazartesi, (03:00) Golden State Warriors -Toronto Raptors
3. Maç | 6 Haziran Perşembe, (04:00) Toronto Raptors – Golden State Warriors
4. Maç | 8 Haziran Cumartesi, (04:00) Toronto Raptors – Golden State Warriors
5. Maç | 11 Haziran Salı, (04:00) Golden State Warriors – Toronto Raptors
6. Maç | 14 Haziran Cuma, (04:00) Toronto Raptors – Golden State Warriors
7. Maç | 17 Haziran Pazartesi, (03:00) Golden State Warriors – Toronto Raptors

Toronto Raptors - Golden State Warriors maçı ne zaman? ile ilgili etiketler NBA Golden State Warriors Toronto Raptors
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.