Toronto Raptors finale yükseldi!

NBA play-off'ları Doğu Konferansı final serisi altıncı maçında Toronto Raptors, Milwaukee Bucks'ı 100-94 mağlup ederek seriyi 4-2 kazandı ve NBA Finali'ne yükseldi.

NBA play-off'ları Doğu Konferansı finalinde Milwaukee Bucks'ı mağlup eden Toronto Raptors, seriyi 4-2 kazandı ve finalde Golden State Warriors'ın rakibi oldu.

Maça hızlı başlayan Milwaukee Bucks, ilk çeyreği 31-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Fred VanVleet ve Kyle Lowry ile bulduğu basketlerle farkı kapatan Toronto Raptors, devreye 7 sayı farkla 50-43 geride girdi.

Üçüncü çeyrekte Toronto'nun baskılı savunmasına Khris Middleton ve Giannis Antetokounmpo'nun basketleriyle karşılık veren Milwaukee Bucks son çeyreğe 76-71 önde girdi.

Son periyotta Kawhi Leonard ve Pascal Siakam'ın etkili oyununa karşılık koyamayan Milwaukee Bucks, hücum ribaundları ve top kayıplarını da engelleyemeyince maçtan 100-94 mağlup ayrıldı.

Toronto Raptors finale yükseldi! ile ilgili etiketler NBA Golden State Warriors Milwaukee Bucks Toronto Raptors
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.