Torgeir Börven: En az 10 gol atarım, ilk maçtan başlamak istiyorum

Gaziantep FK'nın Norveçli golcüsü Torgeir Börven, yeni sezonda en az 10 gol atmak istediğini söyledi. Geçen sezon Ankaragücü'yle Süper Lig'deki ilk sezonunda bu sayıya ulaşan Börven oldukça iddialı... Kırmızı-Beyazlılar sezonu Karagümrük deplasmanında açacak.

Gaziantep FK'nın yeni transferi Torgeir Börven, yeni sezon öncesi iddialı konuştu. Norveçli forvet sezonu en az 10 golle tamamlamak istediğini söyledi. Avusturya kampını tamamlayıp Gaziantep'e dönen Kırmızı-Siyahlılar, bugün Gaziantep'te ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalar yapan 29 yaşındaki golcü, şunları söyledi: "Burayla ilgili güzel şeyler duyuyordum. Konuşmaya başladıktan sonra daha güzel şeyler duydum. Uzun vadeli hedefleri olan bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Bu hedefler doğrultusunda çalışmaya başlayacağız, umarım başarılı oluruz. Geçen yıl takım iyi bir görüntü veriyordu. Kaliteli bir takım ve iyi bir seviyede olduklarını geçen sezon görmüştük. Avusturya kampında çalışmaya başladıktan sonra bu takımın ne kadar iyi olduğunu net gördüm. Bence bireysel ve takım olarak çok kaliteli bir ekibe sahibiz. Geçen sezon 10 gol atmıştım, bu sezon da en az 10 gol atmayı hedefliyorum ve ilk maçtan başlamak istiyorum."

Geçen yaz Norveç'in Rosenborg takımında Ankaragücü'ne transfer olan Börven, Süper Lig'de 29 maçta 10 gol-1 asistlik performans sergiledi. Başkentin Sarı-Lacivertli ekibiyle küme düşen tecrübeli isim 350 bin TL bonservis bedeliyle Gaziantep FK'ya transfer oldu ve 3 yıllık sözleşmeye imza attı.  

Torgeir Börven: En az 10 gol atarım, ilk maçtan başlamak istiyorum

YENİ TRANSFER EKREM KILIÇARSLAN

Gaziantep FK'da teknik direktör Erol Bulut'un 8. transferi kaleci Ekrem Kılıçarslan oldu. 23 yaşındaki kaleciyle 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Eskişehirspor altyapısından yetişen ve geçen sezon devre arasında Hatay ekibine transfer olan Ekrem için bonservis ödenmedi.

Kulüpten yapılan açıklamadai "Yeni transferimiz Ekrem Kılıçarslan, Başkan Yardımcımız Ahmet Fikret Kileci ve Genel Sekreterimiz Erhan Özmen’in de katıldığı törenle resmi sözleşmeye imza attı. Ekrem’e bir kez daha kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" dendi.

Ekrem Kılıçarslan kimdir?

22 Ağustos 1997 tarihinde Çanakkale’de dünyaya gelen Ekrem, futbola Çanakkale Dardanelspor alt yapısında başladıktan sonra Eskişehirspor’a transfer oldu. 4 yıl boyunca Eskişehir temsilcisinin formasını giyen genç file bekçisi, geçtiğimiz sezonu ise Hatayspor’da tamamladı. Kariyerinde 58 resmi müsabakaya çıkan 1,88 cm boyundaki Ekrem, 12 kez kalesini gole kapatmayı başardı. (Resmi siteden alınan tanıtım yazısı)

 Torgeir Börven: En az 10 gol atarım, ilk maçtan başlamak istiyorum - Resim : 2

Torgeir Börven: En az 10 gol atarım, ilk maçtan başlamak istiyorum ile ilgili etiketler Gaziantep FK Torgeir Börven Ekrem Kılıçarslan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.