Torchlight 2 oyunu nedir? Ne zamana Kadar ücretsiz?

Torchlight 2 nedir, nasıl oynanır merak ediliyor. Epic Games tarafından 31 Aralık günü ücretsiz olarak oyunculara sunulan Torchlight 2 ne zamana kadar ücretsiz olacak detaylı bilgiler haberimizde.

Kısa süre önce Epic Games tarafından başlatılan her gün için bir ücretsiz oyun, oyunculara sunulmaya devam ediyor. 31 Aralık Perşembe gününde Epic Games tarafından oyunculara sunulan oyun Torchlight 2 oldu. Merak edilen bu çevrimiçi oyun oyuncuların aklını başından alacak.

Torchlight 2 oyunu nedir?

Aksiyon oyunu olan Torchlight II rastgele bölümler, düşmanlar ve ganimetler ile heyecan dolu bir oyundur. Orijinal oyunun tüm tadını ve heyecanını yakalayan Torchlight II dünyayı genişletiyor, çevrimiçi ve LAN çok oyunculu modu dâhil oyuncuların en çok istediği özellikleri ekliyor.

Torchlight 2 oyunu nedir? Ne zamana Kadar ücretsiz?

Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Torchlight 2 oyunu 31 Aralık günü ücretsiz olarak oyunculara sunuldu. Piyasa fiyatı 31 TL olan bu oyun 31 Aralık 2020 günü saat 19.00’a kadar ücretsiz olarak yüklenebilecek.

Torchlight 2 oyunu nedir? Ne zamana Kadar ücretsiz? ile ilgili etiketler Torchlight 2 oyunu nasıl oynanır nedir ne zamana kadar ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.