Torbacı takibinden dram çıktı!

Adana'da emniyet güçlerinin takibine aldıkları uyuşturucu satıcısı Ünal B.’den (32) uyuşturucu madde alan B.Y. (16) gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. İfadesinde uyuşturucuyu annesinin erkek arkadaşına aldığı söyleyen B.Y., “Annemi çok dövüyor. Ne olur annemi kurtarın” dediği öğrenildi. Polis ekipleri, B.Y.’nin annesi Havva Y. (37) ile birlikte kalan ve 17 yıl 8 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan erkek arkadaşı Deniz A.’yı (37),yatağın altında saklanırken yakaladı.

‘Torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyonlarını sürdürdü. Bir çocuk Merkez Yüzüncüyıl Mahallesi’nde, narkotik ekiplerinin takibindeki torbacı Ünal B.’den (32) uyuşturucu madde alırken tespit etti.

Torbacı takibinden dram çıktı!

ÜZERİNDEN HASSAS TERAZİ ÇIKTI

Önce torbacıyı, ardından 16 yaşındaki B.Y.’yi gözaltına alan polis ekiplerinin, yaptığı üst aramasında, Ünal B.’nin üzerinden 15.76 gram bonzai, 18 uyuşturucu hap, 1.62 gram metamfetamin ve hassas terazi bulunduğu öğrenildi.

"ANNEMİ ÇOK DÖVÜYOR NE OLUR ANNEMİ KURTARIN"

Ünal B. emniyet merkezine götürülürken, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen B.Y.’nin sorgusunda, “Uyuşturucuyu annemin erkek arkadaşına aldım. Annemi çok dövüyor. Ne olur annemi kurtarın” dediği belirtildi.

YATAĞIN ALTINDA GİZLENİRKEN YAKALANDI

Bunun ifadelerin ardından B.Y.'nin annesi Havva Y.’nin (37) adresini tespit eden emniyet güçleri, beraber yaşadığı Deniz A.’nın (37) hakkında çeşitli suçlardan 17 yıl 8 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığını tespit etti. Bunun üzerine adrese operasyon düzenleyen ekipler, çilingir yardımıyla içeriye girdiği evde yatağın altına saklanan Deniz A.’yı yakalayıp, gözaltına aldı.

ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyet merkezindeki işlemlerinden sonra mahkemeye sevk edilen Ünal B. tutuklanırken, Deniz A. ise cezaevine gönderildi. B.Y. ise sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

DHA

Torbacı takibinden dram çıktı! ile ilgili etiketler uyuşturucu Adana torbacı uyuşturucu satıcısı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.