Torba yasadan akaryakıt fiyatlarına 7 liralık dev indirim! İşte 21 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı

Brent petrol varil fiyatının sürekli olarak değişiklik göstermesi ve son olarak 113 dolara kadar dayanması ile benzin ve motorin fiyatları ile LPG’ye zam olarak yansımıştı. Bu durum karşısında sessizliğini bayram öncesinde bozan 27. dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç, Meclis’te görüşmeye sunulacak torba yasa teklifi için akaryakıt fiyatlarından KDV ve ÖTV’nin kaldırılması için harekete geçti. İşte, 21 Mayıs benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

Brent petrol varil fiyatı 113 dolar sınırına kadar dayandı. Son olarak benzinin litre fiyatına 78 kuruş gelen zam araç sahiplerini üzdü. 27. dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç’ta son gelen zamlarla birlikte akaryakıt fiyatları konusunda Meclis’e önerge sunmak için harekete geçti.

Yaşanan son gelişmeler ile birlikte araç sahipleri de bir an önce zamların geri çekilmesi yönünde görüş belirtirken Ağrı Milletvekili Abdullah Koç tarafından Meclis’e sunulan KDV ve ÖTV kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifinin komisyona iletildiği kaydedildi.

Bundan sonraki süreçte ise akaryakıt fiyatlarından KDV ve ÖTV’nin kaldırılması durumunda benzin ve motorin fiyatlarında 7 liralık bir indirim gündemde olacak. Bunun akabinde de benzinin ve motorinin litresi 15 lirada sabit tutulacak.

Torba yasadan akaryakıt fiyatlarına 7 liralık dev indirim! İşte 21 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 21 Mayıs

Benzin: 23.87 TL
Motorin (Mazot): 22.09 TL
LPG (Otogaz): 11.24 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 21 Mayıs

Benzin: 23.98 TL
Motorin (Mazot): 22.17 TL
LPG (Otogaz): 11.47 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 21 Mayıs

Benzin: 23.98 TL
Motorin (Mazot): 22.18 TL
LPG (Otogaz): 11.18 TL

Torba yasadan akaryakıt fiyatlarına 7 liralık dev indirim! İşte 21 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.