Toprak Razgatlıoğlu şampiyonluk yarışı ne zaman, hangi kanalda?

Milli gururumuz olan ve liderlik koltuğunda bulunan Toprak Razgatlıoğlu, Endonezya'da yapılacak Dünya Superbike Şampiyonası’nda dünya şampiyonluğu için piste çıkacak. Yarış severler ise Toprak Razgatlıoğlu dünya şampiyonluğu yarışı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusuna yanıt aramakta.

Milli motosikletçilerimiz olan Toprak Razgatlıoğlu ve Can Öncü, hafta sonunda Endonezya'da düzenlenecek olan Dünya Superbike Şampiyonası’nda kendi kategorilerinde önemli yarışlara çıkacak.

Dünya Superbike Şampiyonası'nda genel klasmanında en yakın rakibi Jonathan Rea'nın 30 puan önünde 531 puanla lider durumda olan Toprak Razgatlıoğlu, Uluslararası Mandalika Pisti'nde dünya şampiyonu olmak için piste çıkacak.

19 Kasım Cuma günü serbest antrenmanlar, 20 Kasım Cumartesi günü ise önce sıralama turuna çıkacak be sonrasında da TSİ 11.00'da ilk yarış için start alacak. Razgatlıoğlu, 21 Kasım Pazar günü sıralama turundan sonra ikinci yarış için TSİ 11.00'da piste çıkacak.

Toprak Razgatlıoğlu şampiyonluk yarışı ne zaman, hangi kanalda?

Toprak, genel klasmanın dışında Yamaha'yla markalar, Pata Yamaha with Brixx Takımı'yla da takımlar sıralamasında birincilikte bulunuyor.

Yarış öncesinde bugün yapılan ilk antrenmanda ay-yıldızlı motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 1 dakika 34 saniye 985 salise ile en iyi zamana imza attı.

Jonathan Rea ise 1 dakika 37 saniye 386 salise ile Toprak'tan sonra ikinci sırayı aldı. Garrett Gerloff ise 1 dakika 36 saniye 585 salise ile antrenmanda üçüncü sırayı elde etti.

Toprak Razgatlıoğlu Yarışı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Toprak Razgatlıoğlu’nun da piste çıkacağı Dünya Superbike Şampiyonası, TRT Spor ile Eurosport 2 kanallarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Toprak Razgatlıoğlu şampiyonluk yarışı ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Dünbya Superbike Şampiyonası Toprak Razgatlıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.