Toplu tecavüze uğrayan genç kız altıncı kattan atılarak öldürüldü

Somali'nin başkenti Mogadişu'da korkunç bir olay meydana geldi. 19 yaşındaki Hamdi Mohamed Farah, tuzağa düşürülerek 11 erkek tarafından toplu tecavüze uğradı. Genç kız daha sonra 6 katlı bir binadan aşağıya atılarak öldürüldü.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da 19 yaşındaki Hamdi Mohamed Farah, 11 erkek tarafından toplu tecavüze uğradıktan sonra öldürüldü. ​Yerel medyada yer alan haberlere göre, 19 yaşında öğrenci olduğu ifade edilen Farah'ın arkadaşı tarafından başkent Mogadişu’nın Wabari bölgesindeki bir yere davet edildiği kaydedildi.

TUZAK KURUP, TECAVÜZ ETTİLER

Arkadaşının davet ettiği yere giden Farah'ın 11 kişiden oluşan bir grup erkek tarafından tecavüze uğradığı ve 6 katlı binadan aşağıya atılarak öldürüldüğü kaydedildi.

11 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Farah’ın yakınları ise genç kızın, geçtiğimiz cuma öğle saatlerinde evden çıktığını ve daha sonra Farah’ın cesedinin Medina Hastanesi’ndeki morgda olduğunu öğrendikleri bir telefon aldıklarını belirttti. Polis yaptığı açıklamada geçtiğimiz pazartesi günü olayla ilgili 11 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti. Genç kızın öldürülmesi ülkede infiale yol açarken, olayla ilgili halk ve bir çok siyasetçi tepki gösterdi.

DHA

Toplu tecavüze uğrayan genç kız altıncı kattan atılarak öldürüldü ile ilgili etiketler Tecavüz Somali Hamdi Mohamed Farah
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.