Toplu taşımaya çözüm beklenirken, İBB'nin derdi dikey bahçe

Pandemi döneminde toplu ulaşım soruna bir türlü çözüm bulamayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dikey bahçeleri kaldırma çalışmalarını sürdürüyor. İBB görevlilerinin yeşil alanları kaldırdığı anlara ilişkin görüntüler ise tepki çekmeye devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dikey bahçe inadını sürdürüyor. Belediyede çalışan ekipler, İstanbul’un yol kenarındaki duvarlarına yapılan peyzaj uygulamalarını sökmeye devam ediyor.

YÜKSEK MAALİYET GEREKÇESİ

Bu kez Zeytinburnu bağlantı kavşağındaki yeşillik alan için harekete geçen ekipler, bitkileri bakım maliyeti fazla iddiasıyla kaldırmaya başladı.

Sosyal medyaya düşen o görüntüler ise tepkileri de beraberinde getirdi.

Toplu taşımaya çözüm beklenirken, İBB'nin derdi dikey bahçe

 "YAPRAKLAR ALKIŞLASIN ŞİMDİ"

O tepkilerden biri de AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den geldi. Görüntüyü Twitter hesabından paylaşan Kabaktepe, "Toplu taşıma ve ulaşıma dair çözüm vaatlerini otobüsleri sarıya boyayarak yerine getiren CHP'li İBB Başkanı; çevreye dair vaatlerini de çiçek ve bitkileri söküp duvarları yeşile boyayarak gerçekleştiriyor. Yapraklar alkışlasın şimdi." ifadesini kullandı.

Toplu taşımaya çözüm beklenirken, İBB'nin derdi dikey bahçe ile ilgili etiketler İBB Zeytinburnu dikey bahçe Osman Nuri Kabaktepe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.