Toplu taşımaya alınmayan kadının tehlikeli yolculuğu

Ukrayna'da koronavirüs salgını nedeniyle toplu taşımayı kullanması yasak olan yaşlı kadın, çareyi otobüsün arkasındaki merdivenlere tutunmakta buldu. Cep telefonu kamerasına yansıyan o anlar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ukrayna'nın Çernovtsi kentinde yaşlı bir kadın, koronavirüs (Covid-19) kısıtlamaları nedeniyle toplu taşımayı kullanamayınca çareyi otobüsün arkasına tutunmakta buldu.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüde, yaşlı bir kadının, otobüsün arkasındaki merdivenlere tutunarak yolculuk ettiği görülüyor.

Toplu taşımaya alınmayan kadının tehlikeli yolculuğu

Durumu fark eden troleybüs sürücüsünün ise bir sonraki durakta kadını araçtan indirdiği belirtildi.

Toplu taşımaya alınmayan kadının tehlikeli yolculuğu - Resim : 2

ÜLKEDE TOPLU TAŞIMA SEFERLERİ 22 MAYIS'TA BAŞLADI

Ukrayna genelinde 22 Mayıs'tan itibaren toplu taşıma seferleri yeniden başlatılırken, Çernovtsi kentinde ise belediye, vaka sayısındaki artış nedeniyle kısıtlamaları sürdürme kararı aldı. Kentte yalnızca bazı görevliler, özel izin kartıyla toplu taşıma araçlarını kullanabiliyor. 

 

Toplu taşımaya alınmayan kadının tehlikeli yolculuğu ile ilgili etiketler Ukrayna Otobüs Koronavirüs Kadın video yaşlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.