Toplantıya damga vuran sözler: Batı'ya değil, sadece Erdoğan'a güveniyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyareti kapsamında düzenlenen basın toplantısına Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik'in sözleri damga vurdu. Dodik, ülkesinin gelişmesi konusunda partnerlerinin Batı'ya, kendisinin ise sadece Erdoğan'a güvendiğini ifade etti.

Bosna Hersek'e ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saatlerinde Bosna Hersek Devlet Başkanlığı üyeleriyle ortak basın toplantısı düzenledi. Balkanlardaki güncel görüşmeler ve Afganistan'daki son durum hakkında konuşan Erdoğan'dan sonra Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik açıklamalarda bulundu.

"BATILI ÜLKELER YALNIZCA KONUŞUYOR"

Yaptığı açıklamada Batılı ülkelerin yalnızca konuştuğunu ve Bosna Hersek hiçbir şey yapmadığını ifade eden Dodik, "Ben yalnızca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güveniyorum." dedi.

"BEN SADECE ERDOĞAN'A GÜVENİYORUM"

Milorad Dodik konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:"Tabii ki dostlarımıza şunu belirtmek istiyorum. Bize yardım etmeniz gerekiyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan. Ben gerçekten size çok güveniyorum. Buradaki partnerlerim Batı'dan gelip laf yapan kişilere güveniyorlar, ben onlara güvenmiyorum."

Toplantıya damga vuran sözler: Batı'ya değil, sadece Erdoğan'a güveniyorum ile ilgili etiketler Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Erdoğan milorad dodik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.