Toplantılar tam gaz devam ediyor

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, reformlara dair iş dünyasının görüşlerini alacağı toplantılara başladı. Bugün TÜSİAD ile görüşen Bakan Elvan "İlk görüşmemizi TÜSİAD heyeti ile gerçekleştirdik. Verimli bir toplantı oldu." açıklamasını yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, reformlara dair iş dünyasının görüşlerini alacağı toplantılara başladı. Bugün TÜSİAD ile görüşen Bakan Elvan " İlk görüşmemizi TÜSİAD heyeti ile gerçekleştirdik. Verimli bir toplantı oldu." açıklamasını yaptı.

Toplantılar tam gaz devam ediyor

GÖRÜŞMELER SÜRECEK

Bakan Elvan "Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül ile iş dünyasının görüşlerini alacağımız toplantılara başladık. İlk görüşmemizi TÜSİAD heyeti ile gerçekleştirdik. Verimli bir toplantı oldu. Görüşmelerimizi yarın TOBB heyetiyle, önümüzdeki günlerde de diğer kuruluşlarla sürdüreceğiz." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yarın TOBB heyetiyle buluşacak.

Toplantılar tam gaz devam ediyor ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı TÜSİAD Lütfi Elvan reform
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.