Top model Selda Car'dan çıplak paylaşım!

2008 yılında düzenlenen Top Model Türkiye yarışmasında birinci seçilince mankenlik kariyerine başlayan Selda Car, sosyal medya hesabından hamilelik dönemine ilişkin en mahrem görüntüsünü paylaştı. Car tepkilerden çekindiği için daha önce fotoğrafı paylaşamadığını da söyledi.

Bir dönem “Burcu Esmersoy ile Massimo Cusimano'yu ayıran kadın” haberleriyle gündeme gelen model Selda Car, sosyal medya hesabından bir tbt paylaşımında bulundu.

Car, hamileyken çekildiği bir fotoğrafını paylaşarak “Kadın olmak harika bir şey. Bu resmi daha önce paylaşmadım, yargılanmaktan korktum ama beni saf bir kadın, bir anne olarak temsil ediyor” ifadelerini kullandı.

Top model Selda Car'dan çıplak paylaşım!

Selda Car'ın bu paylaşımına kısa sürede tepki veren de beğenen de oldu. Birçok kullanıcı çırılçıplak pozun gereksiz olduğunu hamileliğin masumiyetine aykırı olduğunu savundu. Bazı kullanıcılar ise Selda Car'a destek verdi.

Top model Selda Car'dan çıplak paylaşım! - Resim : 2

TBT NEDİR?

Geçmiş zamanda çekilen fotoğrafların perşembe günleri yeniden paylaşılması anlamına geliyor. İngilizce açılımı ‘Throw Back Thursday' olan TBT'nin Türkçesi Perşembe gününden bir kesit anlamına gelmektedir.

Top model Selda Car'dan çıplak paylaşım! ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.