Tonlarca demir üzerine düştü

Mardin'de akılalmaz bir kaza yaşandı. Trafik ılıklarında bekleyen aracın üzerine kamyonda yüklü olan tonlarca inşaat demiri devrildi. Araç hurdaya dönerken herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Olay anında bölgede bulunan vatandaşlar demirlerin aracın içerisinde girmemesinin büyük şans olduğunu vurguladı.

Olay, akşam saatlerinde Kızıltepe-Mardin karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe istikametinden Mardin istikametine doğru seyir halinde olan sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilmeyen kamyonda yüklü tonlarca ağırlıktaki inşaat demiri, henüz bilinmeyen bir nedenle ışıkta bekleyen aracın üzerine düştü.

Tonlarca demir üzerine düştü

Yaşanan olayda ölen ya da yaralanan olmaması teselli kaynağı oldu. Olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar demirlerin aracın içine girmemesinin büyük bir şans olduğunu ifade etti.

Olayda araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Tonlarca demir üzerine düştü ile ilgili etiketler Mardin kaza demir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.