Tomar tomar para ve altın yandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde prefabrik evde çıkan yangın, bir ailenin yeni otomobil hayallerini de beraberinde kül etti. Yangında ailenin otomobil almak için biriktirdiği 500 bin lira tutarındaki TL ve döviz ile binlerce lira değerindeki altın yandı. Yanan para ve altınlar jandarma tarafından ev sahibine teslim edildi.

Yangın 13.30 sıralarında Gebze Mollafenari Mahallesi’nde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre Mollafenari’de tek katlı bir prefabrik evde yangın çıktığını gören çevredekiler durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi.

Tomar tomar para ve altın yandı

Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

İtfaiye ekiplerince yapılan soğutma çalışmaları sırasında prefabrike evden, büyük oranda yanmış halde 500 bin TL’ye yakın nakit para ve binlerce liralık altın çıkarıldı.

Tomar tomar para ve altın yandı - Resim : 2

Yanan nakit paralar ve altınlar, jandarma ekiplerinin kontrolünde, prefabrik evin sahiplerine verildi. Paraları, ailenin yeni otomobil almak için biriktirdiği öğrenildi.

Jandarma ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Tomar tomar para ve altın yandı ile ilgili etiketler Kocaeli Yangın Para altın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.