Tom Cruise ve David Beckham'dan erken gol sevinci

Euro 2020 final karşılaşmasında İngiliz futbolcu Luke Shaw, İtalya'ya attığı golle finallerde en erken golü atan kişi olarak tarihe geçti. İngiltere-İtalya maçını tribünlerden izleyen Tom Cruise ve David Beckham gol sevincini yumruk tokuşturarak yaşadı.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wembley Stadı'nda 60 binin üzerinde taraftarın tribünlerden takip ettiği final maçında, turnuvada ikinci kupasını hedefleyen İtalya ile şampiyonada ilk kez finale kalan İngiltere karşılaştı.

Karşılaşmanın ikinci dakikasında gol atan Luke Shaw, İngiltere'yi 1-0 öne geçirdi.

Shaw'ın şampiyona finallerinde tarihe geçtiği erken golü, maçı tribünden izleyen dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise ve ünlü futbolcu David Beckham yumruk tokuşturarak kutladı.

Tom Cruise ve David Beckham'dan erken gol sevinci ile ilgili etiketler EURO 2020 Tom Cruise David Beckham İngiltere İtalya final

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.