Tom Cruise, 'Görevimiz Tehlike 7’nin çekimleri sırasında kameramanı kurtardı!

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise, izleyicileri ekranlara kilitleyen 'Görevimiz Tehlike 7'nin çekimleri esnasında vagonda dengesini kaybeden ve düşmek üzere olan kameramanı kurtardı.

Tom Cruise, başrolde yer aldığı, 'Görevimiz Tehlike 7' nin çekimleri sırasında hareket halinde olan bir trenin üzerinde düşmek üzere olan bir kameramanı kurtardı.

DENGESİNİ KAYBETTİ, SON ANDA KURTARDI

Trene bir emniyet kemeri ile bağlı olan kameraman küçük bir çıkıntının üzerinde büyük bir kamera ile trenin üzerinde koşan Tom Cruise ile partneri Hayley Atwell’ı çekmeye çalışırken bir anda dengesini kaybetti.

Cruise, çekimler sırasında emniyet kemeri ile bağlı olsa da kameramanın tehlikede olduğunu fark ederek harekete geçti. Atwell’ın o anlarda panikten dudağını ısırdığı görülürken, çekim ekibi de yardım etmeye çalıştı. Ancak Cruise, kameramana daha yakındı.

Tom Cruise, 'Görevimiz Tehlike 7’nin çekimleri sırasında kameramanı kurtardı!

 

Tom Cruise, 'Görevimiz Tehlike 7’nin çekimleri sırasında kameramanı kurtardı! ile ilgili etiketler tren kazası kaza Tom Cruise görevimiz tehlike
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.