Tolunay Kafkas: Büyütülecek bir şey yok

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: "Hava yağmurluydu ve bir sakatlık yaşanmasın diye daha sonra maçı bıraktık. Bu kararı Fatih hocayla beraber verdik. Aramızda verdiğimiz kararla maçı sonlandırdık. Önemli ve büyütülecek bir şey yok."

Galatasaray'ın dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Ümit Milli Takım'la oynadığı hazırlık maçında yaşanan tokat iddiasına son noktayı Tolunay Kafkas koydu. İddiaya göre Sarı-Kırmızılılar'ın Brezilyalı stoperi Marcao, milli santrfor Halil Dervişoğlu'na tokat attı. Ardından da gerilim yükselinde Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Kafkas, takımını sahadan çekti...

Gündeme bomba gibi düşen bu haber üzerine önce Halil, ardından da Galatasaray kulübü bir açıklama yaparak olayı yalanladı. Son sözü ise Toluna Kafkas söyledi:

 

KARARI FATİH HOCAYLA BERABER VERDİK 

"Oyuncular arasında ufak bir gerginlik yaşandı. Onlar ne söylüyorsa doğrudur, başka bir şey yok. Ufak bir gerginlikten sonra oyuncular barıştı ve oyun devam etti. Hava yağmurluydu ve bir sakatlık yaşanmasın diye daha sonra maçı bıraktık. Bu kararı Fatih hocayla beraber verdik. Aramızda verdiğimiz kararla maçı sonlandırdık. Önemli ve büyütülecek bir şey yok."

Tolunay Kafkas: Büyütülecek bir şey yok ile ilgili etiketler Marcao Galatasaray tolunay kafkas Halil Dervişoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.