Tolgay Arslan'la anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana beklentilerin altında kalan Tolgay Arslan'ın kendisine kulüp bulması istenmişti. Sözleşmesi feshedilmesi beklenen deneyimli oyuncunun yeni takımı belli oldu.

Gelecek sezon adına planlamalarına hız kesmeden devam eden ve 11 futbolcuyu birden kadrosuna katarak transferde adeta şov yapan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Sarı-lacivertli takımda beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Tolgay Arslan'ın kadro planlamasında yer almayacağı, oyuncunun sözleşmesinin feshinin ardından Almanya 2. Lig (Bundesliga 2) ekibi Hannover 96'ya imza atacağı iddia edildi.

Alman basınında Sport Buzzer'da yer alan haberde Hannover'ın bu transfere öncelik verdiği ve Arslan'ın Fenerbahçe'den ayrılmasını tamamlamasıyla beraber futbolcuyu kadrosuna katacağı belirtildi.

GALATASARAY İLE ANILIYORDU

Alman basınında yer alan başka bir haberde ise Galatasaray'ın da Tolgay Arslan transferi için devreye girdiği iddia edilmişti. Tolgay Arslan, Fenerbahçe formasıyla 33 maça çıktı ve 2 gol kaydetti

.

Tolgay Arslan'la anlaşma sağlandı ile ilgili etiketler Fenerbahçe futbol Tolgay Arslan Transfer hannover 96
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.