Tolgahan Sayışman'ın kardeşi Nil Sayışman'ın mutlu günü

2017 yılında Almeda Abazi ile evlenen ve geçtiğimiz aylarda kendi yapım şirketini kuran 39 yaşındaki oyuncu Tolgahan Sayışman'ın kız kardeşi Nil Sayışman, bir süredir birlikte olduğu ve geçtiğimiz yıl nişanlandığı sevgilisi Emre Hançer ile nikah masasına oturdu. Tolgahan Sayışman, kardeşi ve eşiyle mutluluk pozunu Instagram'dan paylaştı.

Tolgahan Sayışman'ın kız kardeşi dünyaevine girdi. Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen düğünde, Sayışman Ailesi tam kadro yer aldı. Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile yer aldığı düğünden fotoğraf karesini sosyal medya hesabında paylaştı. Sayışman'ın o paylaşımını takipçileri kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

 

"SEVGİNİZ HEP İLK ANKİ GİBİ TAZE KALSIN"

Ünlü oyuncu paylaşımına "Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda, yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle" notunu düştü.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tolgahan Sayışman (@tolgahansayisman)'in paylaştığı bir gönderi




 

 

Tolgahan Sayışman'ın kardeşi Nil Sayışman'ın mutlu günü ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman Almeda Abazi Düğün nikah Nil Sayışman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.