Tolgahan Sayışman'dan Hande Erçel yorumu!

Oyuncu Tolgahan Sayışman önceki akşam eşi Almeda Abazi ile birlikte bir davete katıldı. Sayışman, ekranlara veda edecek dizisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Başrollerini Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman'ın paylaştığı 'Siyah İnci' dizisi, düşük reytingler nedeniyle ekrana veda ediyor. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Twitter hesabı üzerinden dizinin 20'inci bölümde final yapacağını duyurdu.

TOLGAHAN SAYIŞMAN AÇIKLAMA YAPTI

Davette boy gösteren Tolgahan Sayışman, rol aldığı ‘Siyah İnci'nin 15 Şubat Perşembe akşamı son kez izleyicisi ile buluşacağını söyledi.

Rol arkadaşı Hande Erçel'in sosyal medyada oyunculuğunun tartışılması ve dizinin bitme nedeni olarak gösterilmesiyle ilgili, “Ben o olaylara giremem. Senaryo tıkandı” şeklinde konuştu.

Tolgahan Sayışman'dan Hande Erçel yorumu! ile ilgili etiketler Hande Erçel Tolgahan Sayışman siyah inci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.