Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin bebekleri dünyaya geldi

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çiftinin kızları dünyaya geldi. İkinci kez anne ve baba olan çift kızlarına Alina ismini verdi.

2008' de Miss Globe Kâinat Güzeli seçilen 29 yaşındaki model ve oyuncu Almeda Abazi ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı. 13 Şubat 2017 yılında hayatını birleştirdiği 39 yaşındaki oyuncu Tolgahan Sayışman ile ilk çocukları Efehan'ı 2019 yılında kucaklarına almışlardı. Oyuncu çift dün ikinci bebek mutluluğu yaşadı.

Çift, Anadolu Yakası'nda özel bir hastanede akşam saatlerinde doğan bebeğe Alina adını verdi. Anne ve bebeğin sağlıklarının iyi olduğu öğrenildi.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin bebekleri dünyaya geldi

Sayışman yaptığı açıklamada, "Seninle birlikte sonsuz ve koşulsuz bir sevgi büyüdü içimde. Darısı isteyen herkese inşallah" ifadelerini kullandı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin bebekleri dünyaya geldi - Resim : 2

 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin bebekleri dünyaya geldi ile ilgili etiketler Almeda Abazi Tolgahan Sayışman Efehan Sayışman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.