Tolgahan Sayışman mı? Tolga Sarıtaş mı?

Geçtiğimiz akşam yayınlanan Beyaz Show'un konuları arasında Siyah İnci dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman da vardı. Beyazıt Öztürk sorduğu sorularla Hande Erçel'i zor durumda bıraktı.

Geçtiğimiz akşam yayınlanan Kanal D ekranların fenomen programı Beyaz Show'un konukları arasında Star TV'nin sevilen dizisi 'Siyah İnci'nin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman da vardı.

Sunucu Beyazıt Öztürk sorduğu sorularla Hande Erçel'i zor durumda bıraktı. Erçel'in bir dönem oynadığı 'Güneşin Kızları' dizisindeki rol arkadaşı ve aynı zamanda adının aşk dedikodularına karıştığı Tolga Sarıtaş sorusu güzel oyuncuya zor anlar yaşattı.

"İKİSİ DE ÇOK EŞSİZ"

Beyazıt Öztürk, 'Tolga Sarıtaş mı?, Tolgahan Sayışman mı?', diye sorunca, Hande Erçel de bu soruyu 'İkisi de çok eşsiz insanlar' diyerek cevapladı.

Tolgahan Sayışman mı? Tolga Sarıtaş mı? ile ilgili etiketler Hande Erçel Tolga Sarıtaş Tolgahan Sayışman Beyaz Show siyah inci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.