Tolgahan Sayışman kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu ne?

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman sosyal medyadan yaptığı açıklama ile sevenlerini üzdü. Yaptığı Covid-19 testi sonucu pozitif çıkan Tolgahan Sayışman kimdir, kaç yaşında ve sağlık durumu ile ilgili detaylar haberimizde.

Birçok dizi ve filmde aldığı rollerde kendini kanıtlamış olan oyuncu Tolgahan Sayışman hakkında çıkan Covid-19 haberleri araştırılmaya başlandı. Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman sosyal medyadan yaptığı açıklama ile sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi.

Tolgahan Sayışman’ın sağlık durumu ne?

Yaptığı açıklama Covid-19 olduğunu açıkladı. Bir süredir evde tedavi görmekte olan fakat yaptırdığı testin pozitif çıkması nedeni ile hastaneye kaldırılan Tolgahan Sayışman yeni mutasyonlu virüsün olduğunu açıkladı.

Tolgahan Sayışman kimdir, kaç yaşında?

Tam adı Turgut Tolgahan Sayışman 17 Aralık 1981 yılında dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Trabzonlu, baba tarafından ise Selanik ve Arnavutluk kökenli olduğu bilinmektedir. Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen Uluslararası Erkek Güzellik Yarışması, Manhunt International'da dünya birincisi olarak seçilmiştir. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi almıştır. Ardından 2006 yılında Kanal D'de yayımlanan Esir Kalpler adlı dizide yer almıştır. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oynamıştır.

Tolgahan Sayışman kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu ne?

Model Almeda Abazi ile 2017 senesinde Los Angeles'te evlenen Tolgahan Sayışman’ın bu evlilikten Efehan adında bir oğlu bulunmaktadır. Eşi Almeda Abazi ikinci bebeklerine hamiledir.

Tolgahan Sayışman Filmleri

24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filmi vizyona girmiştir. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide ise "Mustafa" rolüne hayat vermiştir. 6 Kasım 2009'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrolü paylaşmıştır. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Tolgahan Sayışman, aynı zamanda Eylül 2010'da başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden, Show TV ve FOX'ta yayımlanan Lale Devri adlı dizide baş rolde, "Çınar" karakteri ile yer aldı. 2014'te vizyona giren ve baş rollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün adlı filminde oynadı. 12 Şubat 2015'te Show TV'de başlayan ve Ekim 2016'da final yapan, Asla Vazgeçmem adlı dizide, "Yiğit Kozan" karakterini canlandırarak, baş rolü Amine Gülşe ile paylaşmıştır. 2017-2018 yılları arası Star TV'de yayımlanan Siyah İnci adlı dizide "Kenan Çelebi" karakteri ile baş rolü Hande Erçel ile birlikte yer aldı.

Tolgahan Sayışman kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu ne? ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman Almeda Abazi kimdir yaşı eşi sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.