Tolgahan Sayışman: İşi büyütüyoruz...

Önceki gün Arnavutköy'de görüntülenen oyuncu Tolgahan Sayışman, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sayışman, "Tekstil işine girmeyi daha önce de istiyordum. Pandemi sürecinde bu fikri geliştirdik. Liseden arkadaşıma ortak oldum. Bayrampaşa'da fabrikamız var. Markamızın online satışlarına başladık. Çok da güzel gidiyor ve işi büyütüyoruz" dedi.

Oyuncu Tolgahan Sayışman önceki akşam arkadaşlarıyla Arnavutköy’deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Oyuncu, muhabirlerin “İnşaat ve tekstil işlerine dair çalışmalarınız sürüyor mu?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Tekstil işine girdim ve lise arkadaşıma ortak oldum. Bayrampaşa’da fabrikamız var. ‘Bark’ adındaki markamızla online satışlara başladık. İnşaat sektöründe de çok sevdiğim bir müteahhit arkadaşıma ortak oldum. Göktürk’te iki projeye başladık. 40 dairelik bir rezidans ve 14 villadan oluşan bir site. İlk kepçeyi vurduk.”

"ÜST LİGE TAŞIYACAĞIZ"

Bayrampaşa Spor’un asbaşkanı da olan oyuncu, “Arkadaşlarımla Bayrampaşa Spor’u satın aldık. Ben de asbaşkanı oldum. Çekim yoğunluğundan dolayı takımı biraz uzaktan takip ediyorum. Başkan Erkan Özkaya’yla takımı en kısa sürede üst liglere taşımak istiyoruz” dedi. Sayit Durmaz / Hürriyet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tolgahan Sayışman: İşi büyütüyoruz... ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.