Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi'den balayı dönüşü kameralar önünde tartışma!

İki ay süren balayından geride bıraktığımız günlerde dönen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Tatlım Tatlım adlı filmi izlemek üzere sinemaya gitti.

Sinema öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikiliden Almeda Abazi yaptığı açıklamalarla Tolgahan Sayışman’ı ters köşeye yatırdı. Gazetecilerin ‘Tolgahan Bey evde nasıl biri?’ sorusuna verdiği ‘Tolgahan çok dağınık biri, dolaptan kıyafetlerini alırken bile ortalığı dağıtıyor, onun ardından ev dağılıyor’ şeklinde bir açıklama yapınca Tolgahan SayışmanSen ne dolmuşsun be, adamların önünde neler söylüyorsun!’ şeklinde bir tepki gösterdi.

YÜZÜK AÇIKLAMASI

Muhabirlerin evlilik yüzüklerinizi sürekli olarak takıyor musunuz şeklindeki sorusuna yüzüğünü göstererek yanıt veren Almeda Abazi’den sonra gözler Tolgahan Sayışman’a döndü. Sayışman ‘Kaybederim korkusuyla yüzük takmıyorum’ dedikten sonra, ‘Ben yüzüğü kalbime takmışım, beni Almeda ile birlikte neredeyse tüm dünya gördü’ diyerek eşinin gönlünü aldı ve geceyi tatlıya bağladı.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi'den balayı dönüşü kameralar önünde tartışma! ile ilgili etiketler Almeda Abazi Tolgahan Sayışman tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.