Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi evliliğinden ilk fotoğraflar

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi evliliğinden ilk fotoğraflar sosyal medyaya düştü. Tolgahan Sayışman ile Arnavut asıllı Almeda Abazi 13 Şubat'ta Angeles'da evlendi.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi evliliğinden ilk fotoğraflar sosyal medyaya düştü. Tolgahan Sayışman ile Arnavut asıllı Almeda Abazi 13 Şubat'ta Angeles'da evlendi.

Tolgahan Sayışman, bir süredir birlikte olduğu Almeda Abazi ile Los Angeles'da evlendi. Beverly Hills'deki bir otelin teras katında gerçekleşen nikaha 40 davetli katıldı.

Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi'le evlendi! İşte Tolgahan Sayışman'dan bekarlığa veda pozu

Almeda Abazi nikahta uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Günbatımında 'evet' diyen çifti mutlu gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı.

Çift imzaları atmadan önce sosyal medya hesaplarından son 'bekar' paylaşımlarını yaptı.

İşte Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi evliliğinden ilk kareler

Tolgahan_Sayman_ile_Almeda_Abazi_evlendi

Tolgahan_Sayman__Almeda_Abazi

Tolgahan_Sayman_ile_Almeda_Abazi

Tolgahan Sayışman kimdir?

Tolgahan Sayışman Biyografisi

Adı Soyadı: Tolgahan Sayışman
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1981
Nereli: İstanbul
Burcu: Akrep
Kilosu: 85
Boyu: 1,88
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Kahverengi
Eğitim Durumu: Doğuş Üniversitesi İşletme Bölümü
Sevgilisi: Yok
Evli mi: Hayır
Eşi: Yok
instagram Hesabı: https://www.instagram.com/tsayisman
Twitter Hesabı: https://twitter.com/tsayisman
Facebook Hesabı:https://www.facebook.com/tsayisman

Tolgahan Sayışman Kısaca Hayatı

Tolgahan Sayışman 7 Aralık 1981 İstanbul doğumludur. 35 yaşında olan manken ve oyuncu Tolgahan Sayışman yay burcudur. Tolgahan Sayışman Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme fakültesi mezunudur. 2005 yılında Güney Kore'de Türkiye'yi temsil eden uluslararası erkek güzellik yarışmasında Manhunt International adlı yarışmada dünya birincisi olmuştur. Eko drama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi alan Tolgahan Sayışman mankenlikten daha çok oyunculuğu seçmiştir. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer alan Tolgahan Sayışman top model yarışmasındaki sunucuyla da başarılı bir performans sergileyerek daha sonra Maçolar, Hepsi 1 dizileri ile Acemi Cadı gibi dizilerde karakter oyuncusu olarak yer almıştır.

24 Ekim 2008 yılında başrollerini Fahriye Evcen'le paylaşmış olduğu Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynayan oyuncu Tolgahan Sayışman; başarılı bir performans sergilemiştir. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa karakterini canlandırarak dizi oyunculuğunda oldukça tanınmıştır. 6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı sinema filminde Bergüzar Korel ile başrolü oynayan Tolgahan Sayışman Kavak Yelleri adlı dizide de konuk oyuncu olarak da yer almıştır. Aynı zamanda 2010 yılının Eylül ayında başlamış olan 2014 yılına kadar devam eden FOX TV'de yayınlanmış Lale Devri adlı dizide başrolü oynayarak Çınar rolüyle hafızalara kazanmıştır. 2014 yılında vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy ile paylaşmış olduğu Sürgün adlı filmde rol almıştır. Halen Show TV ekranlarında yayınlanan Asla Vazgeçmem adlı dizide Yiğit Kozan karakterini canlandıran oyuncu Amine Gülşe ile başrolü paylaşmaktadır.

Tolgahan Sayışman'ın oynadığı sinema filmi ve diziler şunlardır: Acemi Cadı, Maçolar, Esir kalpler, Dicle, Hepsi Bir, Elveda Rumeli, Kavak Yelleri, Aşk Tutulması (sinema), Aşk geliyorum demez (sinema), Lale Devri, Sürgün (sinema), Asla vazgeçmem ve Bizans Oyunları (sinema). Tolgahan Sayışman 2011 yılında yayına giren Lale Devri adı dizi filmdeki rolüyle altın Çınar uluslararası başarı ödülünü kazanmıştır.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi evliliğinden ilk fotoğraflar ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman Almeda Abazi fotoğraf evlendi tolgahan sayışman kimdir tolgahan sayışman biyografisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.