Tolga Zengin, Galatasaray'a önerildi!

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Tolga Zengin, menajeri aracılığıyla Galatasaray'a önerildi.

Kaleci rotasyonunu genişletmek isteyen Galatasaray, yerli kaleci arayışlarını sürdürürken sürpriz bir isim gündeme geldi.

Hürriyet'in haberine göre, Beşiktaş'taki sözleşmesi sona eren ve siyah-beyazlı kulüpten ayrılan 35 yaşındaki Tolga Zengin, menajerler vasıtasıyla Galatasaray'a önerildi.

Galatasaray yönetiminin şu an için transfere çekimser yaklaştığı ve önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmelere göre hareket edileceği öne sürüldü.

35 yaşındaki deneyimli file bekçisi, TFF'nin Riva tesislerinde özel antrenörüyle birlikte bireysel çalışmalarını sürdürürken takım arayışına da devam ediyor.

2013-2019 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Tolga Zengin, 1998 yılında Trabzonspor altyapısına katıldıktan sonra bordo-mavili ekipten 2013'te ayrılmıştı.

Tolga Zengin, Galatasaray'a önerildi! ile ilgili etiketler Galatasaray TFF Tolga Zengin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.