Tolga Yüce'nin o sözleri Mehmet Ali Erbil'i çok kızdırdı! Bakın nasıl cevap verdi

Günlerce konuşulan ve son olarak tatlıya bağlanan Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan tartışmasında, Tolga Yüce yine tartışmanın fitilini ateşledi. Yüce'nin "Ses kayıtlarını açıklamak zorunda kalırsam dostlukları kalmaz" şeklindeki açıklamasına ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'den cevap gecikmedi.

Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki buzlar tam eridi derken dün Tolga Yüce'nin yaptığı paylaşım magazin gündemine bomba gibi düştü.

Instagram hesabında "Geçmişi temiz olsa iftar programı da sunardı. Televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" sözlerini paylaşan Tolga Yüce, bu paylaşımı Mehmet Ali Erbil'in isteği üzerine yaptığını söyledi. Bu açıklamanın ardından gözler Erbil'e çevrildi. Tolga Yüce ile bir dönem arasından su sızmayan Mehmet Ali Erbil, "Tolga Yüce diye birini tanımıyorum" diyerek şaşırttı.

Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan arasında yüksek gerilim hattı oluşmasına neden sosyal medya paylaşımını yapan Tolga Yüce'nin son açıklamaları Mehmet Ali Erbil'i kızdırdı. Erbil'in birlikte yan yana fotoğraf çektirdiği ve manevi oğlu olarak bilinen Tolga Yüce'nin olayla ilgili son açıklamalarında Erbil'i hedef alması ünlü şovmenin hayal kırıklığına uğramasına neden oldu.

 tolga yüce

"ÖYLE BİRİNİ TANIMIYORUM"

Mehmet Ali Erbil, "Öyle birini tanımıyorum" diyerek Tolga Yüce'yi defterden sildi.

Mehmet Ali Erbil'in Bebek'te bir mekan çıkışı yaptığı bu açıklama sonrası ise gözler Tolga Yüce'ye çevrildi.

TOLGA YÜCE NE DEMİŞTİ?


Tolga Yüce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "O paylaşımı bana Mehmet Ali Erbil yaptırdı. Daha sonra kendisi paylaşımını sildi. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse ses kayıtlarına kadar hepsi mevcut. Hepsini açıklarım. Erbil beni aradı. 'Bir şey paylaşalım' dedi. 'Sen paylaş ben de senden paylaşayım' dedi. Ben de bir yazı yazdım. Kendisinden onay aldım, paylaştım. Kendisi de benden alıp paylaştı. Ama ben yazıların hedefinde Seda Sayan olduğunu bilmiyordum" demişti.

Yüce daha sonra yaptığı paylaşımda, "Erbil'in Seda Hanım ile ilgili bana attığı ses kayıtlarını açıklamak zorunda kalırsam Sayın Erbil'le hiçbir dostluğu kalmaz. Bizim aramızda geçen her diyalog delilli, ispatlıdır. Alakam olmayan bir konunun içine beni çekmiştir" açıklamasında bulunmuştu.

 

 

Tolga Yüce'nin o sözleri Mehmet Ali Erbil'i çok kızdırdı! Bakın nasıl cevap verdi ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Seda Sayan Sosyal Medya Instagram tolga yüce tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.