Tolga Sarıtaş'tan sürpriz Aybüke Pusat paylaşımı!

Söz dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, adının aşk dedikodularına karıştığı rol arkadaşı Aybüke Pusat'la fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşım ikili arasında aşk yaşandığı iddialarını güçlendirdi.

Star TV'de yayınlanan reyting rekortmeni dizi Söz'ün başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, rol arkadaşı Aybüke Pusat ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı

Tolga Sarıtaş'ın adı geçen haftalarda Aybüke Pusat ile aşk dedikodularına karışmıştı. Tolga Sarıtaş'tan sürpriz bir hamle geldi ve rol arkadaşı Aybüke Pusat ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

YORUMA KAPATTI!

Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafı yoruma kapatan Tolga Sarıtaş'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Aybüke Pusat da Tolga Sarıtaş'ın bu paylaşımını kendi Instagram hesabından yayınladı.

Tolga Sarıtaş, Söz dizisinde Üsteğmen Yavuz; Aybüke Pusat ise Bahar karakterine hayat veriyor. Geçtiğimiz günlerde ikilinin aşk yaşadıkları iddia edilmiş, Tolga Sarıtaş ise bu iddiaları yalanlamıştı.

tumblr_oxo6n6JeI41uuea45o1_1280

DKjX7FuW4AAq7JH

Tolga Sarıtaş'tan sürpriz Aybüke Pusat paylaşımı! ile ilgili etiketler Tolga Sarıtaş Aybüke Pusat Aşk Söz fotoğraf Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.