Tolga Güleç, Hülya Avşar'ı ti'ye aldı

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan'ın başrollerde yer aldığı Fox TV'de izleyiciyle buluşan Masumiyet dizisi final yapacağını duyurdu. Rol arkadaşlarıyla Instagram'dan hatıra fotoğrafları paylaşan oyuncu Tolga Güleç, rol arkadaşı Hülya Avşar'a dizide uygulanan ve günlerce konuşulan filtre üzerinden bir göndermede bulundu.

'Masumiyet' dizisinde başrolde yer alan Hülya Avşar'a dizinin bir bölümünde filtre uygulanmış ve yüzü bulanıklaştırılmıştı. Bu görüntüsüyle sosyal medyada gündem olan sanatçı bile, Instagram'da yaptığı paylaşımla kendi filtreli halini ti'ye almıştı.

 
HÜLYA AVŞAR'DEN FİLTRE AÇIKLAMASI

Filtreli sahnelerden haberinin olmadığını vurgulayan Avşar, "İlk bölümlerinde olsaydı 'bu olmaz' diyecektim. Altıncı bölümde böyle bir şey karşılaşınca hepimiz şaşırdık. Valla bir yanlışlık oldu" ifadelerini kullanmıştı.

57 yaşındaki oyuncu, "Aramam gereken yerleri aradım, biraz gerildik. Sonra da 'ne olacak?' yani, dalga geçmeye başladık. 'Bak nasıl da çıkmışım' diyeceğim yani! Umurumda değil, neysek o! Şu anda tamamen diziye odaklanmış durumdayım" şeklinde konuşmuştu.

YÜZÜNE KAĞITLA FİLTRE YAPTI

Dizinin final fragmanının yayınlanmasının ardından Tolga Güleç'ten eğlenceli bir paylaşım geldi. Yüzüne bir kağıt kapatarak poz veren Güleç, Hülya Avşar'a uygulanan ve sosyal medyada günlerce konuşulan filtreyi ti'ye aldı.

Tolga Güleç, Hülya Avşar'ı ti'ye aldı

Verdiği pozu Instagram hesabından yayınlayan oyuncu, "En çok seni özleyeceğim Hülya Avşar filtresi" notunu yazdı. Yayınlandığı günden beri hala konuşulmaya devam eden Hülya Avşar filtresi, dizinin finalinden sonra da çok konuşulacak gibi duruyor.

 

Tolga Güleç, Hülya Avşar'ı ti'ye aldı ile ilgili etiketler Hülya Avşar Sosyal Medya Instagram Masumiyet tolga güleç final dizi finali filtre efekt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.