Tolga Cigerci dönüyor

Son olarak 29 Ekim 2016'da Adanaspor'a karşı forma giyen ve kısa sürede futbola dönmesi beklenen Tolga Cieğerci, 4 ay aradan sonra forma giyecek.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in de Medipol Başakşehir ile yapılacak kupa mücadelesinde orta alanda fiziki açıdan diri kalacak oyunculara şans vermeyi hedeflediği öğrenilirken, yaklaşık 1 haftadır takımla birlikte antrenmanlara çıkan gurbetçi oyuncu ilk 11'de başlamasa da maçın gidişatına göre kupa mücadelesinde görev yapacak.

BAŞAKŞEHİR MAÇIYLA DÖNECEK

Karşılaşmanın uzama ihtimaline karşı Riekerink'in Tolga ile görüştüğü ve Başakşehir maçında oynatmayı düşündüğünü bildirdiği öğrenildi.

Galatasaray'da zorlu kupa mücadelesi öncesinde Serdar Aziz 'den başka sakat oyuncu bulunmuyor. Ameliyat olmadan iğne ve özel dizlik ile çalışmalarını sürdüren Serdar Aziz'in durumunun da beklenenden iyi olduğu bildirildi.

Tolga Cigerci dönüyor ile ilgili etiketler Galatasaray Tolga Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.