Tolga Çevik'ten ilginç itiraflar!

Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü komedyen Tolga Çevik, Hülya Avşar'a ilginç itiraflarda bulundu. Çevik, tek kişilik doğaçlama tiyatro gösterisinin çaresizlikten ortaya çıktığını söyledi.

Hülya Avşar'ın reyting rekorları kıran ve konuklarına sorduğu sorularla her hafta gündem olmayı başaran programının konuğu bu hafta Tolga Çevik oldu. Çevik, tek kişilik doğaçlama tiyatro gösterisinin çaresizlikten ortaya çıktığını belirtti.

Çevik ayrıca, “Komedyen komiktir. Bir komedyen oyuncu olmayabilir. Bir oyuncu aktörse komedi de oynayabilir. Yapamıyorsa zaten aktör değildir. Komedyen komiktir. Biz de çok önemli isimler var komedyendir sadece, aktör değildir” diyerek yeni bir tartışmayı başlattı

"Avrupa’da oyuncu seçimine girdim. 1401. Sıradaydım. Türkiye’de bu sayıda oyuncu yok. Ben bir ay bekledim ve istediğim oyuna seçilmeyi başardım."

"PİŞMAN OLACAKLAR AMA ÇOK GEÇ OLACAK"

“Oyuncunun sermayesi yüzündeki çizgilerdir. O çizgileri kaybetme çalışmalarını anlayamıyorum, pişman olacaklar ama çok geç olacak” diyerek oyuncuların botoks yaptırmasını eleştirdi.

Tolga Çevik’in konuk olduğu “Bir Hülya Avşar Sohbeti” bu akşam saat 00:15’te...

1008

Tolga Çevik'ten ilginç itiraflar! ile ilgili etiketler hülya avşar sohbeti Tolga Çevik itiraf komedyen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.