Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener hamile mi? Paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı!

İki çocuğunun babası İbrahim Kutluay'dan boşandıktan sonra Cenk Küpeli ile evlenen ancak bu evliliği sadece 19 ay süren Demet Şener, son olarak iş insanı Tolga Arman'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Özel hayatıyla gündemde olan ve Tolga Arman'la mutlu bir birliktelik sürdüren Demet Şener'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf kareleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü mankenin yaptığı son paylaşımında büyüyen karnı 'hamile mi?' sorusunu beraberinde getirdi.


Basketbolcu İbrahim Kutluay ile 13 yıllık evliliğini 2018 yılında ihanet yüzünden bitiren Demet Şener, 2019 yılında Cenk Küpeli ile evlenmiş ancak ikilinin evliliği 19 ay sürmüştü. Cenk Küpeli'den boşandıktan sonra iş insanı Tolga Arman'la yeni bir aşka yelken açan 44 yaşındaki iki çocuk annesi ve manken Demet Şener'in hamile olduğu iddia edildi.

Lojistik işiyle uğraşan iş insanı Tolga Arman ile yaşadığı aşka gündemde olan Demet Şener'in aktif olarak kullandığı ve 781 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı son paylaşımları olay oldu.

BÜYÜYEN KARNI DİKKAT ÇEKTİ

Demet Şener'in ''Yazın giyinmeyi çok seviyorum💞rahat bir elbise ya da tulum,sandalet,şapka👗👒naturel saçlar🥰ama işim gereği bu akşam defilede saç,makyaj,gösterişli kıyafetler💫ohhhh o Demeti de seviyorum💗'' notuyla paylaştığı fotoğraf kareleri kısa sürede sosyal medya gündemine damga vurdu.


FOTOĞRAFINA YORUM YAĞDI

Fotoğraflarda büyüyen karnı dikkat çeken Demet Şener'in hamile olduğu iddia edildi. Çok sayıda takipçisi Demet Şener'e 'potluk mu yoksa bebek mi?', 'hamile misin?', 'bebek mi geliyor?', 'doğru mu görüyoruz?' sorularını yöneltti. Gözler İrem ve Ömer adında iki çocuğu bulunan ünlü mankenden gelecek cevaba çevrildi. Tolga Arman ile Demet Şener yaklaşık bir yıldır birliktelik yaşıyor.


İşte Demet Şener'in gündem olan o paylaşımları...

Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener hamile mi? Paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı!

Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener hamile mi? Paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı! - Resim : 2

Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener hamile mi? Paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı! - Resim : 3

Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener hamile mi? Paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı! - Resim : 4

Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener hamile mi? Paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı! ile ilgili etiketler Demet Şener Sosyal Medya Hamile Tolga Arman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.