Tolga Arman ile aşk yaşayan Demet Şener eski eşi Cenk Küpeli ile tüm ipleri kopardı

İki çocuğu İrem ve Ömer'in babası İbrahim Kutluay ile 11 yıllık evliliğini 2018'de olaylı bir şekilde sonlandırdıktan sonra 2019 yılında 8 yaş büyük iş insanı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan model Demet Şener'in evliliği 19 ay sürmüştü. İş insanı Tolga Arman'la yeni bir aşka yelken açan Şener, eski eşiyle arasındaki tüm bağları kopardı. İşte detaylar...


19 aylık evliliğini 13 Ocak'ta sonlandırdığı eski eşi Cenk Küpeli ile birlikte tekstil işine giren Demet Şener, Küpeli’yle ortaklığını da bitirme kararı aldı. Nişantaşı’ndaki mağazasını da kapatan 44 yaşındaki iki çocuk annesi ve ünlü model Şener, “Tekstil işini tamamen bırakıyorum” dedi.

İki yıl önce kendi adıyla Nişantaşı’nda açtığı mağazasını kapatan Demet Şener’in bu kararı merak uyandırmıştı. Mağazayı eski eşi 36 yaşındaki genç iş adamı Cenk Küpeli ile birlikte açan Şener’in, pandemi yüzünden mağazada istediği satış rakamını yakalayamadığı için bu kararı aldığı söylenmişti.

Tolga Arman ile aşk yaşayan Demet Şener eski eşi Cenk Küpeli ile tüm ipleri kopardı


Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Şener, tekstil işinin çok fazla zamanını aldığı söyleyerek, mağazayı bu nedenle kapatmak istediğini söyledi. Eski eşi Cenk Küpeli ile boşandıktan sonra da iş ortaklığına devam ettiğini de belirten ünlü model, artık bu ortaklığı da bitirme kararı aldı.

 



'KENDİ İŞLERİM VE ÇOCUKLARIM TÜM ZAMANIMI ALIYOR'

Televizyon programı ve çocuklarıyla yeteri kadar meşgul olduğunu söyleyen Şener, “Tekstil işini bitiriyorum, çünkü kendi işlerim ve çocuklarım tüm zamanımı alıyor. Zaten marka, benim markam ileride ne yapacağıma karar vereceğim ama şimdilik bir planım yok bu konuyla ilgili” diye konuştu.

 

Tolga Arman ile aşk yaşayan Demet Şener eski eşi Cenk Küpeli ile tüm ipleri kopardı ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay Cenk Küpeli Tolga Arman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.