Tokyo'da Olimpiyat Meşalesi'ne 'su tabancalı' saldırı gerçekleşti!

Japonya'daki olimpiyat meşalesi koşusu sırasında bir kadın meşaleyi 'su tabancası"'ile söndürmeye çalıştı. 'Olimpiyatları durdurun' diye bağıran 53 yaşındaki kadın gözaltına alındı.

 

Japonya'da Tokyo Olimpiyatları için meşale taşınırken ilginç bir protesto gerçekleşti.

OLİMPİYAT MEŞALESİNE SU TABANCASIYLA SU SIKTI

'Olimpiyatlara karşıyız, olimpiyatları durdurun' diye bağıran 53 yaşındaki bir kadın, olimpiyat meşalesini su tabancası ile söndürmeye çalıştı.

KADIN GÖZALTINA ALINDI

Görevlilerin müdahale ettiği kadın daha sonra gözaltına alındı. Göstericinin bu protestoyu salgın tedbirlerinin gevşetilmemesi gerektiğini düşündüğü için yaptığı ortaya çıktı.

SALGININ BİTMEDİĞİNİ BİLEN JAPONLAR, OLİMPİYATLARA KARŞI

Japonya'daki sağlık meslek örgütleri ve halkın bir kesimi, salgının bitmediği gerekçesi ile olimpiyat oyunlarının iptal edilmesini talep ediyor.

2020 Tokyo Olimpiyatları koronavirüs salgını nedeniyle 23 Temmuz 2021'e ertelenmişti.

 

Kaynak: TRT Haber

Tokyo'da Olimpiyat Meşalesi'ne 'su tabancalı' saldırı gerçekleşti! ile ilgili etiketler protesto salgın meşale olimpiyat su tabancası tokyo 5.3

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.