TOKİ'den şaşırtan hata: Ev verdi, 1 saat sonra geri aldı!

Bugün pek çok vatandaşa TOKİ tarafından Kahramanmaraş'ta çekilen kura sonucunda asil hak sahibi olduklarını belirten mesaj geldi. Notere gidip tapu işlemlerine başlamalarını söyleyen mesaj, vatandaşları heyecanlandırdı. Fakat TOKİ resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile büyük bir yanlışlık olduğunu duyurdu.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) vatandaşları şaşırtan yanlışlıkla ilgili resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

MESAJLAR SEHVEN GÖNDERİLMİŞ

TOKİ yaptığı açıklamada Kahramanmaraş'ta mesaj gönderilen kişileri uyararak, "Vatandaşlarımıza Kahramanmaraş ilinde asil hak sahibi olunduğuna dair mesajlar sehven gönderilmiş olup, mesaj ulaşan vatandaşlarımızın mesajı dikkate almamaları önemle rica olunur." ifadelerini kullandı.

TOKİ'den şaşırtan hata: Ev verdi, 1 saat sonra geri aldı!

"HAYALİ BİLE GÜZELDİ"

TOKİ'den yapılan açıklamaya pek çok vatandaş esprili bir dille tepki gösterdi. Kimi kullanıcı "Sehven evimi isterim" yorumunu yaparken, kimisi de "Hayali bile güzeldi" diyerek duygularını paylaştı.

İşte TOKİ'ye gelen ilginç cevaplar...

TOKİ'den şaşırtan hata: Ev verdi, 1 saat sonra geri aldı! - Resim : 2

TOKİ'den şaşırtan hata: Ev verdi, 1 saat sonra geri aldı! - Resim : 3

TOKİ'den şaşırtan hata: Ev verdi, 1 saat sonra geri aldı! - Resim : 4

TOKİ'den şaşırtan hata: Ev verdi, 1 saat sonra geri aldı! - Resim : 5

TOKİ'den şaşırtan hata: Ev verdi, 1 saat sonra geri aldı! - Resim : 6

TOKİ'den şaşırtan hata: Ev verdi, 1 saat sonra geri aldı! - Resim : 7

TOKİ'den şaşırtan hata: Ev verdi, 1 saat sonra geri aldı! ile ilgili etiketler TOKİ toki kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.