TOKİ'den İstanbullulara 4 yeni müjde! Ev sahibi olmak isteyenlere 380 TL taksit fırsatı! Başvurular nasıl yapılacak?

Ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den 4 yeni müjde geldi. Dar gelirli batandaşlara yönelik İstanbul'da ucuz ev fırsatı arayanlara TOKİ İstanbul'da 4 yeni proje için tarih verdi. Başvuruların başladığını duyuran TOKİ 380 TL taksit ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Silivri'de başvuruların 24 Mayıs'ta başlayacağı duyuruldu. Peki 2021 TOKİ İstanbul ev kampanyası başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbullulara 4 yeni proje ile müjdeyi verdi. Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan İstanbul projesi için başvuru tarihleri de belirlendi.

TOKİ İSTANBUL'A 4 YENİ PROJE!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul'da bu yaz 4 yeni projenin ihalesi gerçekleştirilecek. İhale sonrasında başvuru döneminin açılacağı projelerde kentsel dönüşüm yenileme projeleri de yer alıyor.

TOKİ'den İstanbullulara 4 yeni müjde! Ev sahibi olmak isteyenlere 380 TL taksit fırsatı! Başvurular nasıl yapılacak?

TOKİ'nin ihaleye çıkacağı ilçeler arasında Kağıthane, Esenler ve Tuzla yer alıyor. Temmuz ve ağustosta gerçekleştirilecek projeyle ilgili detaylar henüz belirlenmedi.

HEM KONUT HEM DÜKKAN

-Hürriyet'te yer alan habere göre, Kağıthane İlçesi, Osmanpaşa Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesinde 300 konut yer alacak. İhalesi 9 Temmuz 2021 tarihinde saat 14.30'da e-ihale ile gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İstanbullulara 4 yeni müjde! Ev sahibi olmak isteyenlere 380 TL taksit fırsatı! Başvurular nasıl yapılacak? - Resim : 2

- Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 4.Etap 1. Bölge kapsamında 427 konut ve 28 dükkan inşaatı ihaleye çıkarılacak. E-ihale gerçekleştirilecek ihalenin tarihi 30 Temmuz 2021 saat 14.00 olarak belirlendi.

- Tuzla İlçesi,Aydınlı Mahallesi, Konaşlı Mevkii'nde gerçekleştirilecek projenin ihalesi için verilen tarih 13 Ağustos 2021 saat 14.30 olarak belirlendi. Projede 508 adet konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbullulara 4 yeni müjde! Ev sahibi olmak isteyenlere 380 TL taksit fırsatı! Başvurular nasıl yapılacak? - Resim : 3

 

 

 

TOKİ'den İstanbullulara 4 yeni müjde! Ev sahibi olmak isteyenlere 380 TL taksit fırsatı! Başvurular nasıl yapılacak? ile ilgili etiketler TOKİ istanbul projesi 380 tl taksitle ev
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.