TOKi'den 11 Ağustos'ta açık arttırma ile konut satışı

TOKi, 11 Ağustos Salı gününde onlarca konut ve işyerini açık arttırma ile satışa çıkaracağını resmen duyurdu. Dileyenler bu müzayedeye internet üzerinden canlı olarak da katılabilecek.

TOKi, 11 Ağustos Salı gününde onlarca konut ve işyerini açık arttırma ile satışa çıkaracağını resmen duyurdu. Dileyenler bu müzayedeye internet üzerinden canlı olarak da katılabilecek.

TOKİ tarafından yapılan duyuruda onlarca konut ve işyerinin açık arttırma ile satışa çıkarılacağı belirtildi. Binlerce vatandaşı ev ve işyeri sahibi yapan TOKİ, 11 Ağustos tarihinde; Gaziantep’in Şehitkamil ve İslahiye ilçelerinde bulunan 26 konut, Kocaeli Gebze’de 16 konut, Balıkesir merkezde 2 adet iş yeri, Balya, Bigadiç ve İvrindi’de 18 konut, Bursa İznik, Orhaneli ve Osmangazi’de 10 konut, İzmir Kınık, Tire ve Torbalı’da 15 konut, Denizli Babadağ’da 9 konut, Çardak’ta 5 iş yeri, Konya Ereğli’de 8 konut, Meram ve Sarayönü’nde 3 işyeri, Bitlis merkezde 13 işyeri, Trabzon Akçaabat’ta 2 konut, Araklı ve Ortahisar’da 9 işyeri açık artırma ile satışa sunacak.

Konut ve işyerleri için 11 Ağustos tarihinde saat 10.00’da açık arttırma düzenlenecek. Müzayede Küçükçekmece’de bulanan TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde gerçekleşecek. Ayrıca müzayedeye internet üzerinden canlı olarak katılma imkanı da bulunuyor. Açık arttırma ilgili bilgi ise 'www.emlakmuzayede.com.tr' adresinden alınabiliyor.

 

TOKi'den 11 Ağustos'ta açık arttırma ile konut satışı ile ilgili etiketler TOKİ açık arttırma konut satışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.