TOKİ'de yüzde 20 indirim müjdesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'den ev sahibi olanlara borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapılacak kampanyanın 21 Ekim'de başlayacağını duyurdu. Kampanyanın 19 Kasım'a kadar devam edeceğini söyleyen Kurum, "İndirim kampanyasının ayrıntıları yarın TOKİ Başkanlığımızca açıklanacak" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'den ev sahibi olanlara müjdeli bir haber verdi. Ev sahiplerine tüm borçlarını kapatları halinde yüzde 20 indirim yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, kampanyanın 21 Ekim'de başlayacağını duyurdu.

21 EKİM'DE BAŞLIYOR

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"TOKİ'den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapıyoruz. 21 Ekim'de başlayacak kampanyamız 19 Kasım'a kadar devam edecek. İndirim kampanyasının ayrıntıları yarın TOKİ Başkanlığımızca açıklanacak"

TOKİ'de yüzde 20 indirim müjdesi

TOKİ'de yüzde 20 indirim müjdesi ile ilgili etiketler Murat Kurum TOKİ borç Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.