TOKİ Zonguldak Bilecik Sakarya kura sonuçları isim listesi 20 Temmuz

TOKİ Zonguldak, Bilecik, Sakarya kura çekimi sonuçları isim listesi! 20 Temmuz tarihinde Zonguldak, Bilecik ve Sakarya kura çekimi canlı olarak izlenebilecek.

TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projemizi kaldığı yerden devam ediyor. 20 Temmuz 2020 tarihinde TOKİ Zonguldak, Bilecik ve Sakarya kura çekimi sonuçları isim listesi haberimizde olacak.

TOKİ sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, bugün 20 Temmuz 2020 pazartesi gününde Zonguldak Merkez, Çaycuma, Bilecik Gölpazarı ve Kocaali projelerinin kura çekiminin yapılacağı ifade edildi.

20 Temmuz TOKİ kura çekiminin canlı yayında TOKİ’nin Twitter, Facebook, YouTube ve İnstagram üzerinden canlı olarak izlenebilecek. 20 Temmuz TOKİ kura çekimi sonrasında isim listesi TOKİ resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacak.

TOKİ Zonguldak Bilecik Sakarya kura sonuçları isim listesi 20 Temmuz ile ilgili etiketler TOKİ kura çekimi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.