TOKİ, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı! 'Kurada ev çıktı' yalanıyla para talep ediyorlar

TOKİ, vatandaşları dolandırıcılığa karşı uyardı. Sosyal medya hesapları üzerinden TOKİ tarafından yapılan açıklamada  kuradan ev çıktığını söyleyip, ödeme talep edenlere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. İşte detaylar…

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), "İlk Evim İlk İş yerim" sosyal konut projesine ilişkin vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

TOKİ, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı! 'Kurada ev çıktı' yalanıyla para talep ediyorlar

TOKİ'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu sözler yer aldı:

 

Son günlerde konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşlarımızı konut sahibi yapan İdaremizin ismi kullanılarak sahte iletişim numaraları aracılığı ile sahtekarlık ve dolandırıcılık girişiminde bulunulduğu tespit edilmiştir. Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi olan 250 Bin Sosyal Konut Projemiz kapsamında "Kurada evsahibi oldunuz ve bunun için para talep edildiği”yönünde dolandırıcılık girişiminde bulunulduğu şikâyetleri gelmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOKİ, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı! 'Kurada ev çıktı' yalanıyla para talep ediyorlar - Resim : 2

TOKİ, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı! 'Kurada ev çıktı' yalanıyla para talep ediyorlar ile ilgili etiketler emlak TOKİ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.